Bahrein

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Bahrein

Продаје се некретнина у Бахреину

Бахреин, народ који обухвата више од 30 острва у Перзијском заљеву, био је у средишту главних трговачких праваца од антике. У својој модерној престоници Манама налазе се чувени бахреински национални музејски експонати древне цивилизације Дилмун која је успевала у региону хиљадама година. То је највећи град у држави, с око 329.510 становника, али метрополитанско подручје прелази око 628.000 становника, што је око четвртина укупног држављанства Бахреина.

Познато и названо Бисер заљева, Краљевина Бахреин је познато међународно пословно средиште и омиљено одредиште емиграната и за живот и за рад. Тај растући потенцијал Краљевине Бахреин јасно је видљив у многим њеним инвестиционим дестинацијама и атракцијама.

У посљедњих пет година Бахреин је видио вал инвестиција и нових дешавања. Бахреин је увијек био активно тржиште закупаца, али сада је примјетан пораст трансакција које се тичу некретнина на продају у Бахреину посљедњих година. Дакле, шта се променило да се то догоди?

Понуда и потражња за некретнинама по повољним ценама. Потражња за некретнинама на продају у Бахреину крајњи су корисници подстакнути више него икад.

Растућа туристичка економија, у ствари укупно 13 милијарди БД уложено је у туризам и инфраструктуру, што укључује ширење садашњег аеродрома што ће повећати капацитет путника на 14 милиона. Даље, ширење саудијског насипа повећаће његов капацитет за путеве до 132%.

Регулаторни орган за некретнине сигурно ће повећати улагања у локалне некретнине на различите начине. стварање закона попут обавезног пријављивања рачуна потребних за некретнине које су ван плана ће повећати заштиту потрошача и то ће се претворити у велико поверење купаца, с више одлука о куповини некретнина на продају у Бахреину.

Обука и развој професионалаца у области некретнина у Бахреину је такође важна промјена, која ће гарантовати етичке праксе, одговорности и професионалност у индустрији, што ће довести до веће ефикасности и боље услуге.

Дигитална технологија ће променити игру. Ако желите да купите некретнину на продају у Бахреину или унајмите кућу, пронађите да права некретнина никада није била ефикаснија, транспарентнија је као погодна.
Интернетски портали и мобилне апликације свима олакшавају преглед свих врста некретнина, као и боље разумијевање цијена у различитим областима, заједно са фотографијама и детаљним описима некретнине на продају у Бахреину. Међутим, ово је само врх леденог брега у свету некретнина, јер технологија наставља да трансформише и побољшава начин на који потрошачи и професионалци ступају у интеракцију са тржиштем

  •  
    Прелазак у Бахреин: све што требате знати за инвестирање у некретнине

    Са више од 30 острва у срцу Персијског залива, Бахреин је средиште разних трговачких путева од антике. Манама, главни град, поред тога што чува веома познати национални музеј, немогуће је не дивити се традицији, култури и лепотама овог народа које треба открити, од зачина, тканина, архитектуре. ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 2862

Prodaja Вила, Bahrein, Manama, Manama, center

41,093,395.00RSD
Prodaja
Вила

290 m²
Фасади укључују заједнички базен 40м2, 5 клима уређаја, 60лт електрични бојлер у купаоници, челична врата, туш кабина, ПВЦ двоструко стакло и мреже пр...
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB